Μεταγραφές Α.Σ.Αιγεα Χίου , με 11 ομάδες ο ομιλος του!

Ο Α.Σ Αιγέας Χίου εν όψει της ενίσχυσης του για την Α2 Εθνική Κατηγορία ανακοινώνει την απόκτηση των κάτωθι αθλητριών:

1) Νάσια Τόσκα, η οποία έχει αγωνισθεί σε ομάδες της Α1 και Α2 Εθνικής Κατηγορίας καθώς και σε ομάδες του εξωτερικού. Επίσης ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα Γυναικών. Ξεκίνησε την καριέρα της στον Μάρκο Μπότσαρη και αγωνίσθηκε στην συνέχεια στον Μέγα Αλέξανδρο, Ηρακλή, San Serve Βελγίου, Huimoi Φιλανδίας, Wandsworth London Ηνωμένου Βασιλείου, Θερμαϊκό Θέρμης, Τριγλία, Παναθλητικό Συκεών, Απόλλων Καλαμαριάς, ΜΕΝΤ, Ανταγόρα Κω και Α.Σ Πανοράματος.
2) Νόρα Μπαμπικέρ. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Θρίαμβο Ταγαράδων και στη συνέχεια αγωνίσθηκε σε ομάδες της Α1 και Α2 Εθνικής Κατηγορίας και συγκεκριμένα στο Θερμαϊκό Θέρμης, Άρη, ΜΕΝΤ, Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, Παναθλητικό Συκεών, ΜΕΝΤ και Α.Σ Πανοράματος.
3) Κλειώ Κοματσιούλη. Έχει αγωνισθεί σε ομάδες τις Α2 Εθνικής Κατηγορίας και συγκεκριμένα στην Πράσινη Γωνιά Τρικάλων, Παναθλητικό Συκεών και ΜΕΝΤ.
4) Ελένη Κοτσία. Έχει αγωνισθεί στον Αίολο Μυτιλήνης
5) Άννα Ζαννάρα. Έχει αγωνισθεί στον Παγχιακό, ΝΟΧ, ΦΟΒ, Ένωση Σ.Λ, ΒΑΟΛ
6) Δέσποινα Σπανολιού. Έχει αγωνισθεί στην Ένωση Σ.Λ
7) Παγώνα Καλλίκη. Έχει αγωνισθεί στην Ένωση Σ.Λ
8) Μαρία Δάνδουλα που είχε δοθεί με υποσχετική στον ΝΟΘ και αποκτήθηκε με ελευθέρας.
Η ομάδα μας καλωσορίζει της νέες αθλήτριες στην οικογένεια του Αιγέα και τις εύχεται υγεία και καλή μπασκετική χρονιά!

http://www.wbasket.gr/wp-content/uploads/2017/05/EOK-BASKET-GREECE.jpgΑποσύρθηκε από την Α2 Νότου η Πάτρα – Με 11 ομάδες το Πρωτάθλημα

Ο Έσπερος Πατρών αποσύρθηκε από την Α2 Νότου Γυναικών και μετά την άρνηση του Διαγόρα Ρόδου να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα, η ΕΟΚ ενημέρωσε τις ομάδες ότι η διεξαγωγή θα γίνει με 11 ομάδες και ρεπό στις αναμετρήσεις με την ομάδα από την Πάτρα.

Μετά από την δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του σωματείου Έσπερος ΑΟΠΑ στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών (1ος Όμιλος) και ύστερα από την αρνητική απάντηση του σωματείου ΓΣ Διαγόρας Ρόδου που είχε σειρά προτεραιότητας από τους αγώνες του Ειδικού Πρωταθλήματος, η θέση του στην κατηγορία παραμένει κενή.

Follow and like
error0