Ο ομοσπονδιακός και ο χαιρετισμός των προεδρων (vid)

Το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων αποτελεί ένα καλό δείγμα για τους εκάστοτε ομοσπονδιακού προπονητές της ΕΠΟ να παρακολουθήσουν και να καταγράψουν τα ταλέντα των ενώσεων και αυτό δεν θα μπορούσε να μην συμβεί και στον όμιλο των νήσων, με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας της Κ15, κ. Μάρκο Δήμου, να δίνει το παρόν στην Χίο, όπου παρακολούθησε αρκετούς αγώνες και είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους προπονητές των 5 ενώσεων (Κυκλάδες, Χίος, Λέσβος, Σάμος, Δωδεκάνησα).

Ο κ. Δήμου μίλησε στους προπονητές για το πλάνο της ΕΠΟ σχετικά με τα αναπτυξιακά τμήματα, μετέφερε τεχνογνωσία και έλυσε αρκετές απορίες.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Δήμου και οι προπονητές μίλησαν για το τουρνουά και όχι μόνο στο sportcyclades.gr.

Στο περιθώριο της διεξαγωγής του Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάγεται από τις 3 μέχρι 12 Ιανουαρίου στην Χίο το sportcyclades.gr έδωσε το βήμα στους εκπροσώπους των ενώσεων.

Ο πρόεδρος της οικοδέσποινας ΕΠΣ Χίου κ. Κώστας Νικολαϊδης, της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης, της ΕΠΣ Λέσβου κ. Σταύρος Ψαρόπουλος, της ΕΠΣ Σάμου κ. Νίκος Βακάλης, όπως και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου κ. Μιχάλης Αδαμάκης τοποθετήθηκαν για το τουρνουά, ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά και επισήμαναν τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

 

Follow and like
error0