Μπουλα και Νουρε στο διεθνες ουγγρικο open U11-U13

Στο διεθνές ουγγρικό open θα λάβουν μέρος οι αθλήτριες του Πανιωνίου Α.Ο. Χίου, Μπουλά Βασιλική και Νούρε Άντζελα που θα γίνει στη Βουδαπέστη, στις 3 – 5 Ιανουαρίου του 2020.
Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος, τα κορίτσια του αγωνιστικού τμήματος του “Πανιωνίου Α.Ο. Χίου”.
Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου θα αγωνιστούν στην κατηγορία του Ομαδικού U13, όπου αναμένονται δυνατά παιχνίδια, μιας και η κατηγορία αυτή είναι μεγαλύτερη ηλικιακά από αυτήν των κοριτσιών. Τις επόμενες μέρες θα αγωνιστούν σε ατομικό επίπεδο στην κατηγορία U11 όπου παίρνουν μέρος παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2009 και μετά. Οι περισσότερες από τις αθλήτριες που αγωνίζονται απαρτίζουν τις Εθνικές Ομάδες των χωρών τους, ενώ οι υπόλοιπες που συμπληρώνουν τις κατηγορίες βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, όπως και οι δικές μας αθλήτριες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτήν την κατηγορία η Μπουλά Βασιλική κατέχει την 1η θέση στο ελληνικό Ranking List, ενώ η Νούρε Άντζελα την 3η θέση.
Τα παιδιά θα συνοδεύονται στην αποστολή από την προπονήτριά τους Λαμπρινίδη Ρούλα, καθώς και από τον Κο Μπουλά Σπύρο (εθελοντικά) ως νοσηλευτικό-ιατρικό team της ομάδας.
Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στις Χιώτισσες αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την πατρίδα μας.

Follow and like
error0