Δελτιο τυπου ΕΠΣ Χίου

Το ΔΣ της ΕΠΣ Χίου ανακοινώνει οτι την θέση της Μοιρας Στελλας στο συμβούλιο παίρνει το δεύτερο αναπληρωματικό μέλος Γαλατουλας Δημήτριος. Επίσης το ΔΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει την Στέλλα Μοίρα για την σημαντικη συνεισφορά της ως πρόεδρος των υποδομών και των Μικτών ομάδων .

1) Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Χίου συγχαίρει τους επιτυχόντες Διαιτητές της δύναμης της οι οποίοι συμμετείχαν στα σεμινάρια που διοργάνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ και τους εύχεται και εις ανώτερα.

2)Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Χίου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Παντελή Ρουλη τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Μαχαιρα και το μέλος Νίκο Ζαφείρη παραβρέθηκε την 31 Αυγ 19 και ώρα 16:45 στο Φαφαλειο Στάδιο Βρονταδο μετά από πρόσκληση του Σωματείου ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ όπου ο εκπαιδευτής Γιάννης Μαχαίρας παρουσίασε τις τροποποιήσεις στους κανόνες παιχνιδιού 2019-2020 οι οποίες είναι σε ισχύ από 1 Ιουν 2019.Παροντες ήταν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των Ομάδων Λαιλαπας ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ και Ποσειδών Καρδαμυλων. Η ΕΔ/ΕΠΣ Χίου ευχαριστεί τα προαναφερομενα Σωματεία και καλεί και τα υπόλοιπα να επικοινωνήσουν με τα μέλη της επιτροπής προκειμένου να προγραμματιστουν παρόμοιες διαλέξεις με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθληματων μας.

 

Follow and like
error0