Μεταγραφικές κινήσεις ομάδων

Ξεκινάνε σιγα σιγα ολες οι ομαδες την προετοιμασία τους για το νεο πρωταθλημα της ΕΠΣ Χίου 2019-2020, παρακάτω δείτε τις μεχρι στιγμής τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις των ομάδων της Α’ και Β’ κατηγορίας.

Καναρης Νενητων:Ο Κανάρης Νενήτων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Γαλάτουλα για 2η σεζόν. Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας!Ο Κανάρης Νενήτων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην ομάδα του Σιδερή Μονίαρου, μετά από μία απουσία 3 χρόνων. Σιδερή καλώς ήρθες και πάλι στον Κανάρη, καλή σεζόν με τα «κιτρινόμαυρα», με υγεία.

Ηρακλης Θυμιανων:Το Δ.Σ. του ΑΠΠΣ ΗΡΑΚΛΗ Θυμιανών ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Κώστα Ζαμπετάκη  , ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν με την ομάδα της Δάφνης . Κώστα καλωσόρισες  και πάλι στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ, σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες !!Το Δ.Σ. του ΑΠΠΣ ΗΡΑΚΛΗ Θυμιανών ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Κώστα Ζαμπετάκη  , ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν με την ομάδα της Δάφνης . Κώστα καλωσόρισες  και πάλι στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ, σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες !!Το ΔΣ του ΑΠΠΣ ΗΡΑΚΛΗ Θυμιανών ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Μωραϊτη. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια  .

Δαφνη Δαφνωνα:« Η Π.Ο Δάφνη Δαφνώνα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το Γιάννη Λύκο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γυμναστή και με το Νίκο Καρποδίνη, με το τελευταίο να έχει διπλό ρόλο στην ομάδα μας, καθώς θα αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και συνάμα θα συμπληρώσει το τεχνικό τιμ ως προπονητής τεματοφυλάκων. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Δάφνης και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους ».«Η Π.Ο Δάφνη Δαφνώνα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στο Πυργί με τα χρώματα του Πύργου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Δάφνης και ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

Κυβελη:Με τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές ενισχύθηκε η Α.Ε ΚΥΒΕΛΗ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ. Στη θέση του Τερματοφύλακα απέκτησε τον Βαβάκα Κώστα από το Σωματείο ΛΑΙΛΑΠΑ και τους Παντελίδη Νίκο και Μαθιούδη Κώστα από την ομάδα ΛΕΩΝ. Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι έως το τέλος του Αύγουστο θα έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφές περιμένοντας την απόκτηση δύο ακόμα.

Λαιλαπας:Στα μεταγραφικά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μεταγραφή του 19χρονου Γκάνι Λούλι από το Κλασσικό! Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά! 
-email επικοινωνίας sportschios@gmail.com η μήνυμα εδω σελιδα facebook
Follow and like
error0