Εκπέμπει SOS o Ναυτικός Όμιλος Χίου!

Μια ιστορική πορεία 90 χρόνων του Ναυτικού Ομίλου Χίου, με τα 40 από αυτά στην Α1 Εθνική κατηγορία, φαίνεται να βρίσκεται σε σημείο… καμπής, σύμφωνα με όσα ανέφεραν σε συνέντευξη τους, μέλη από το απερχόμενο ΔΣ.

Απουσία του Γιάννη Αναδιώτη, πρόεδρου του σωματείου, που εμμένει στην παραίτηση του, τα μέλη της διοίκησης του ιστορικότερου σωματείου της Χίου, ζήτησαν την στήριξη τόσο των αιρετών του νησιού, όσο και των πολιτών προκειμένου να συνεχιστεί η πορεία του ΝΟΧ.

Οικονομικά αλλά και διοικητικά προβλήματα, όπως ανέφεραν, ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια το σωματείο με αποτέλεσμα τα μέλη του ΔΣ να είναι «κουρασμένα» και να ζητούν από νέους ανθρώπους να αναλάβουν τις θέσεις τους.

Κύριο θέμα της συνέντευξης αποτελούσε το κάλεσμα σε γενική συνέλευση στις 17 Ιουλίου, όλων όσων ενδιαφέρονται για την συνέχιση της πορείας του ΝΟΧ, με επομένη κίνηση την διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ.
«Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο για την διοίκηση», ανέφερε η Κυριακή Μπουλά, συμπληρώνοντας ότι δεν γίνεται να ληφθούν τώρα αποφάσεις που θα βαρύνουν το επόμενο ΔΣ.

Από την συνέντευξη δεν θα μπορούσε να λείπει η εκτενή αναφορά στις μεγάλες στιγμές του σωματείου αλλά και στις πιο πρόσφατες αθλητικές διοργανώσεις που εκτός από επιτυχίες στο ΝΟΧ, έφεραν και πολύ κόσμο στο νησί, με ότι αυτό σημαίνει για την τοπική οικονομία.

Ο Νίκος Γεωργούλης αναφέρθηκε στην ανταπόκριση των Χιωτών σε κάθε κάλεσμα του ΝΟΧ, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, λέγοντας ότι κάθε εκδήλωση στηρίζεται από τους πολίτες αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.

«Χρειαζόμαστε πολλά χρήματα κάθε χρόνο για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της Α1 κατηγορίας», ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι κατά καιρούς υπάρχουν χορηγοί που τους στηρίζουν.

«Όλοι καμαρώνουν το σωματείο αλλά λίγοι έρχονται κοντά», συμπλήρωσε ο Στέλιος Καλαργυρός ,ζητώντας από όλους του Χιώτες και κυρίως την πολιτική ηγεσία του νησιού να πάρει θέση για την πορεία του σωματείου.

Η γενική συνέλευση θα γίνει στις 17 Ιούλιου με την πρόσκληση να είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο και την απερχόμενη διοίκηση να αναφέρει ότι στην ΓΣ θα ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους.

alithia.gr

Ναυτικός Όμιλος Χίου:

Με την ολοκλήρωση της θητείας του παρόντος ΔΣ του N.O.Xίου, σας καλέσαμε στις εγκαταστάσεις προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις επόμενες ενέργειες μας και την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για τα επόμενα 2 χρόνια.Στην παρούσα φάση για το παρόν Δ.Σ. δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις κυρίως για την ανδρική ομάδα ,αποφάσεις που θα δεσμεύουν το επόμενο Δ.Σ.

Οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι το Δ.Σ. του Ν.Ο.Χίου απαρτίζεται από 15 τακτικά και 2 αναπληρωματικά μέλη. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης  του απαιτούμενου αριθμού  υποψηφίων ,οι εκλογές θα επαναληφθούν σε νέα ημερομηνία.Καλούμε λοιπόν όλους τους και τα μέλη του Ν.Ο.Χ. να παρευρεθούν στη Γ.Σ., όπου θα γίνει μια εφ όλης της ύλης συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του σωματείου, με την ελπίδα να στελεχωθεί το νέο του Δ.Σ. με νέα πρόσωπα με όραμα για ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στο νησί μας. Με γνώμονα  την προώθηση των αξιών του ναυταθλητισμού και την ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους.

Ας θυμηθούμε εν συντομία τις επιτυχίες και την προσφορά που έχει επιτελέσει το σωματείο μας. Ο Ν.Ο.Χ. κατάφερε να φέρει στον αθλητισμό περισσότερα από 300 παιδιά ετησίως στα τμήματα του ιστιοπλοΐας, κολύμβηση, υδατοσφαίριση .Με πολλά ενεργητικά  για τη διαμόρφωση σωστού χαρακτήρα αλλά και την ενασχόληση των παιδιών και σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Πολλά από τα παιδιά μας στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες της χώρας μας, σημειώνοντας επιτυχίες και γράφοντας ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό. Οι ομάδες μας έχουν κατακτήσει :

-3η θέση στην Α1

-Παραμονή στην Α1

-Αργυρά και Χάλκινα Μετάλλια σε ηλικιακά υδατοσφαίρισης

-6 πανελλήνια Μετάλλια στην ιστιοπλοΐα

Αναλάβαμε και διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία ένα σημαντικό αριθμό πανελληνίων πρωταθλημάτων .Διοργανώσεις που έφεραν το νησί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με πλήθος επισκεπτών άνω των 3000 με ευεργετικά αποτελέσματα στην τοπική οικονομία.

Μπαίνοντας σε μια επετειακή χρονιά γιατί συμπληρώνονται 90 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του σωματείου μας και 40 χρόνια συνεχούς συμμετοχής της ανδρικής ομάδας στην Α1 εθνική κατηγορία υδατοσφαίρισης. Το οποίο επίτευγμα χρειάστηκε πολύ κόπο και πολλές θυσίες από όλους με μοναδικό όφελος την ηθική ικανοποίηση.

Η προσπάθεια είναι είναι όλης της οικογένειας του Ν.Ο.Χ., όχι μόνο του εκάστοτε Δ.Σ αλλά και των προπονητών, των αθλητών και των οικογενειών τους. Επίσης όλων όσων στήριξαν οικονομικά κατά καιρούς όλα αυτά τα χρόνια τους στόχους του σωματείου μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να επαναλάβουμε πόσο σημαντικές και κρίσιμες είναι οι προσεχείς εκλογές διότι το νέο Δ.Σ. θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για την στρατηγική και τους στόχους που θα ακολουθήσει για το σωματείο τα επόμενα χρόνια.

Follow and like
error0