Λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει !(Δηλώσεις)

Το Δ.Σ. του ΑΠΠΣ ΗΡΑΚΛΗ Θυμιανών , ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας , με τον προπονητή Θανάση Βίλδο.Όλοι όσοι είναι στον ΗΡΑΚΛΗ τον ευχαριστούν για την προσφορά του και του ευχόνται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του , ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν.Eπίσης ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας , με τον γυμναστή Παναγιώτη Ξούρο, τον οποίο τον ευχαριστούν για την προσφορά του αυτά τα πέντε χρόνια που έμεινε μαζί τους και του ευχόνται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του . Παναγιώτη , ελπίζουμε κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΠΠΣ ΗΡΑΚΛΗ Θυμιανών.

http://iraklis1958.gr/sites/default/files/51998005_2231651460200477_3671869774456946688_n.jpgΔηλώσεις Θανάση Βίλδου:Ένα Ευχαριστώ από καρδιάς!!!
Όταν ανέλαβα την ομάδα είχα πει ότι αισθάνομαι τυχερός που έχω αυτή την ευκαιρία. Τώρα και αφού έχει περάσει όλη η χρονιά λέω ότι αισθάνομαι τυχερός που έζησα αυτή την εμπειρία!!Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Ηρακλή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε την στήριξη που μου παρείχε όλη τη χρονιά και παρότι η χρονιά εξελίχθηκε λίγο περίεργα βάση στόχων ελπίζω να φάνηκα αντάξιος όλων αυτών που συμφωνήσαμε πριν από έναν χρόνο ακριβώς. Αν μη τι άλλο το ποδόσφαιρο που παίξαμε πολλές φορές ήταν το λιγότερο εντυπωσιακό. Για τους παίκτες του Ηρακλή δεν ξέρω τι να πρωτοπω. Για αυτά τα καταπληκτικά παιδιά γεμάτα με ποδοσφαιρικό εγωισμό, καλοί δέκτες και συνεπεστατοι σε ότι τους ζητήθηκε. Ξέρω ότι βοηθήθηκα από εκείνους αλλά είμαι σίγουρος ότι και εκείνοι βοηθηθηκαν ποδοσφαιρικά απο εμένα.Σαν ένα μικρό ( τόσο δα) παράπονο για όλο τον οργανισμό που λέγεται Ηρακλής έχω να πω το εξής: Όταν ένας άνθρωπος θέλει κάποια πράγματα να τα περάσει με διαφορετικό τρόπο απο αυτόν που έχουμε συνηθίσει δεν είναι απαραίτητα λάθος… απλά είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ.Θέλω να ευχηθώ στον Ηρακλή απο καρδιάς να έχει τα δύο μοναδικά πράγματα που μας έλειψαν φέτος: ΤΥΧΗ κ ΥΓΕΙΑ σε όλους!! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ όλους και πάλι. Πέρασα ΥΠΈΡΟΧΑ!!!!

http://iraklis1958.gr/sites/default/files/_dsc5553_-_antigrafo_0.jpgΔηλώσεις Παναγιώτη Ξούρου:Ευχαριστώ !!!
Ευχαριστώ για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα πέντε χρόνια, έζησα τις καλύτερες ποδοσφαιρικές στιγμές της καριέρας μου . Ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα, κέρδισα πολλά σαν γυμναστής και έγινα καλύτερος .Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη αυτά τα χρόνια και όλους σχεδόν τους προπονητές που συνεργάστηκα.Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή στο μέλλον υπό άλλες συνθήκες και καταστάσεις θα ξανασυναντηθούμε.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι από τα πιο οργανωμένα σωματεία στο νησί και με μικρές βελτιώσεις θα φτάσει ακόμα πιο ψηλά . Εύχομαι καλή συνέχεια και επιτυχία σε ότι στόχους βάζει.

 

 

Follow and like
error0