Λουφακη:Όταν έχεις πάθος για ζωή ..μπορείς να καταφέρεις πολλά ..(vid)

Πείσμα, προσπάθεια και ατελείωτη ψυχική αλλά και σωματική δύναμη επέδειξε η Κέλλυ Λουφάκη τερματίζοντας την προηγούμενη Κυριακή (14/4) το Μαραθώνιο στην πόλη του Φωτός. Η σπουδαία αθλήτριά μας της ξιφασκίας με αμαξίδιο εκπλήρωσε το όνειρό της να τερματίσει έναν μαραθώνιο στην πρώτη της κιόλας απόπειρα. Ταυτόχρονα, η Κέλλυ αναδείχθηκε και ως κεντρικό πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της ASICS στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του TOKYO (2020).

Kelly Loufaki:Όταν έχεις πάθος για ζωή ..μπορείς να καταφέρεις πολλά ..Ευχαριστώ πολύ την #ASICS για την υπέροχη εμπειρία που έζησα στο Παρίσι μαζί με όλη την ομάδα #ASICSFrontRunner & #ASICSFrontRunnerGreece #WinTheLongRun #OnTheWayToTokyo2020

Eδώ και ένα χρόνο, η Κέλλυ Λουφάκη είναι μέλος της ελληνικής ομάδας των ASICS FrontRunner και, όποτε της το επιτρέπουν οι αγωνιστικές και επαγγελματικές της υποχρεώσεις, συμμετέχει σε λαϊκούς αγώνες δρόμους. Συνοδός της σε κάθε δρομική περιπέτεια, ο αγαπητός Βαγγέλης Χαραλάμπους. Ποτέ, ως τώρα, δεν είχαν επιχειρήσει την απόσταση των 42.195m. Και ποτέ, ως τώρα, δεν είχαν τρέξει απόσταση μεγαλύτερη των 10 χιλιομέτρων.

Όμως, η Κέλλυ το ονειρευόταν. Κάπως έτσι, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης των μελών των ASICS FrontRunner όλου του κόσμου στο Παρίσι, δήλωσε συμμετοχή στο Μαραθώνιο. Κι όχι μόνο δήλωσε συμμετοχή, αλλά αναδείχθηκε σε κεντρικό πρόσωπο της αποστολής, τραβώντας το ενδιαφέρον της ASICS στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Tokyo (2020).

Στο πλευρό της, αυτή τη φορά, εκτός από το Βαγγέλη Χαραλάμπους είχε και έναν Σέρβο συναθλητή της από την ομάδα των ASICS Frontrunner, τον ευγενή γίγαντα Marko Ristic που προσφέρθηκε να προσέχει τα νώτα του τραυματία συνδρομέα της. Οι τρεις τους διένυσαν την απόσταση του Μαραθωνίου, συγκινώντας το κοινό με τον θερμό εναγκαλισμό τους στη γραμμή του τερματισμού.

Για ακόμα μία φορά, το χαμογελαστό κορίτσι από τη Χίο απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να το θες πολύ και να προσπαθείς καθημερινά. Για ακόμα μία φορά, η Κέλλυ Λουφάκη μάς γέμισε υπερηφάνεια και ψυχική ανάταση. Για ακόμα μία φορά μέχρι την επόμενη.

Follow and like
error0