Ένα χρυσό και ένα χάλκινο ο Μαρίνος στο παγκόσμιο τεχνικής Κολύμβησης

Ο χιώτης πρωταθλητής της τεχνικής κολύμβησης Βαγγέλης Μαρίνος κατέκτησε δύο μετάλλια από τα δεκαοκτώ που κατέκτησαν όλοι οι Έλληνες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Eger της Ουγγαρίας. Την πρώτη μέρα των αγώνων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ . bifins (19:78) πλησιάζοντας το όριο για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Yantai της Κίνας ενώ τη δέυτερη μέρα κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. bifins (1,41:71) σημειώνοντας την 3 καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ελλάδα. Ακόμα έτρεξε και στα 100μ και τερμάτισε 4ος με επίδοση 44:66 κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ που έχει ο ίδιος και είναι 44: 54

”O Βαγγέλης Μαρίνος μας δήλωσε ότι θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή Γρηγόρη Σπυριούνη που βρίσκεται δίπλα του και τον στηρίζει με κάθε τρόπο και την ομάδα του αλλά και τις χιώτικες εταιρείες ‘’Melekos Health Club’’ και το ‘’Sueno cafe bar’’”

Ο χίωτης αθλητής ανήκει στην ομάδα του Γλαύκου Περιστερίου και εδώ η ανακοίνωση της ομάδας:
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή της ομάδας της ΤΕΧΝΙΚΉΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ του Γλαύκου Περιστερίου , η οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθη από τις 28.2-1.3 στην πόλη του Eger της Ουγγαρίας! Το εξαμελές κλιμάκιο επιστρέφει απόψε το βράδυ στο Περιστέρι…υπερβαρο (!) ..απο επιτυχίες..!Οι αθλητές του Γλαύκου Περιστερίου στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και λίγες ημέρες πριν από το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών κατάφεραν οχι μόνο να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους αλλά εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα σε ενα αγώνα με πολύ δύσκολους αντιπάλους από ολο τον κόσμο!

Follow and like
error0