Ημιτελικά Κυπέλλου και Β΄ κατηγορία σήμερα

Τελευταία στροφή πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Χίου, με την διεξαγωγή σήμερα των ημιτελικών, αλλά και ενός ματς της Β΄ κατηγορίας.

Τα τερτίπια της κλήρωσης φέρνουν προ των πυλών μια πιθανή επανάληψη του περσινού τελικού μεταξύ της Δάφνης και του Ηρακλή, οι οποίοι είναι τα θεωρητικά φαβορί απέναντι σε Βαρβασιακό και Πύργο αντίστοιχα.

Στο Δημοτικό στάδιο η Δάφνη θα αντιμετωπίσει την έκπληξη του θεσμού και τη μοναδική ομάδα από τις τέσσερις, που αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία, Βαρβασιακό, ο οποίος για να φτάσει μέχρι εδώ χρειάστηκε να αποκλείσει δύο ομάδες της Α΄ κατηγορίας (Καρυές, Ένωση). Η Δάφνη από την άλλη είχε εύκολο έργο απέναντι σε Κυβέλη και Άτλα, ενώ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά επικρατώντας στα πέναλτι του Κανάρη σε ένα συναρπαστικό ματς.

Στα Θυμιανά ο τοπικός Ηρακλής θα φιλοξενήσει τον Πύργο, ο οποίος επίσης προκρίθηκε μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, απέναντι στον Ατρόμητο, έχοντας νωρίτερα αποκλείσει τους Λέων και Θύελλα. Η μοναδική ομάδα των ημιτελικών που έφτασε μέχρι εδώ χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες ήταν ο Ηρακλής, καθώς ξεπέρασε εύκολα τα εμπόδια των Λαίλαπα, Κλασσικού και Ποσειδώνα, έχοντας μάλιστα και μηδέν παθητικό.

Το πανόραμα του κυπέλλου ΕΔΩ.

κυπελλο – Δ΄ ΓΥΡΟΣ (ημιτελικα)
Ομάδες Ημερ. Γήπεδο Ώρα Διαιτητές
ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ-ΔΑΦΝΗ Τετ 21/1 ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ 14:30 Λιβανίδης-Επιτροπάκης-Πιτταούλης
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΥΡΓΟΣ Τετ 21/1 ΘΥΜΙΑΝΩΝ 14:30 Κατσαρής-Μαυρίδης-Ευστρατίου

 

β΄ κατηγορια – 12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (εξ’ αναβολησ)
Ομάδες Ημερ. Γήπεδο Ώρα Διαιτητές
ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ Τετ 21/1 ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ 15:15 Γεωργοπούλου-Νέγρης-Μαντούβαλος

 

Follow and like
error0