Στον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα ο Μερούσης

Την Κυριακή (23/2) θα διεξαχθεί ο 7ος Ημιμαραθωνίος Καλαμπάκα – Τρίκαλα “Θανάσης Σταμόπουλος” και στον αγώνα θα πάρουν μέρος οι κορυφαίοι Έλληνες δρομείς των μεγάλων αποστάσεων. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή τρεις από τους καλύτερους δρομείς της χώρας μας δείχνοντας ότι θα δοθεί μεγάλη μάχη για τις πρώτες θέσεις.

Ο χιώτης Χριστόφορος Μερούσης, πρώτος Έλληνας στον 31ο Κλασσικό μαραθώνιο της Αθήνας, είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους Έλληνες δρομείς φέτος και αναμένεται να δώσει και αυτός το παρόν. Ο Χριστόφορος επίσης, προετοιμάζεται και για τον ανοιξιάτικο Μαραθώνιο του Ρότερνταμ και επέλεξε τον συγκεκριμένο αγώνα για το πρόγραμμα του, μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας του.

Το παρόν θα δώσει και ο νικητής του αγώνα  και κάτοχος του ρεκόρ διαδρομής με 1:05:4, Μιχάλης Παρμάκης, που βρεθεί για 3η φορά στην εκκίνηση του συγκεκριμένου αγώνα, καθώς και ο αθλητής του Παναθηναϊκού Κωνσταντίνος Πούλιος.

Κατά πολλούς, ο αγώνας θεωρείται ο πιο γρήγορος ημιμαραθώνιος της Ελλάδας και είναι σίγουρα μια πρόκληση για τους κορυφαίους του αθλήματος και όχι μόνο, για ένα ατομικό ρεκόρ.

Ο χιώτης αθλητής στη συνέχεια θα παρεβρεθεί προσκεκλημένος στην Κατερίνη για τον Σύλλογο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας ”ΖΕΥΣ’ και θα συζητήσει το θέμα: “Αθλητισμός: Σχέση ζωής και ανταμοιβής”.

Follow and like
error0