Ακόμα ένα χρυσό ο Μερούσης

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, διεξήχθη το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 το Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, ταυτόχρονα με τον 60ο Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου της Πολεμικής Αεροπορίας στις εγκαταστάσεις της Αεροπορικής Βάσης Δεκέλειας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Στρατιωτικού Αθλητισμού με την επωνυμία “Day Run 2014”.

Στα 6.050 μέτρα στην κατηγορία των ανδρών, νικητής ανεδείχθη, ο Υπαρχιφύλακας Χριστόφορος Μερούσης της Ελληνικής Αστυνομίας, με επίδοση 18:23.2. Δεύτερος κατετάγη, ο Επικελευστής του Πολεμικού Ναυτικού Θεοδωρακάκος Δημήτριος και τρίτος ο ΕΠΟΠ Δεκανέας Δρόσος Κωνσταντίνος.

Στα 3.350 μέτρα στην κατηγορία των γυναικών, νικήτρια ανεδείχθη η Πυρονόμος Δημάκη Ντενίζ με επίδοση 11:59.9. Δεύτερη η Αρχισμηνίας Κατσακιώρη Παρασκευή και τρίτη η Επικελευστής του Πολεμικού Ναυτικού Παπαδοπούλου Μαρία.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού κυρία Κυριακή Γιαννακίδου, καθώς επίσης και εκπρόσωποι Υπηρεσιών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

 

πηγή: runningnews.gr

Follow and like
error0